Tällä lomakkeella voit ilmoittautua ti 19.9. vanhemmille suunnattuun koulutukseen.

Aika: ti 19.9. 17-18.30

Paikka: Enersense Areena (Isomäki Areena) ravintola Patasydän 3.krs.

Syyskaudella ollaan kerran viikossa jäällä opettelemassa luistelua ja pelaamista lauantaisin Astora Areenalla klo 10-11.

Lisätietoja toiminnasta antaa:

Jarkko Lehtinen

050 3246 413

jarkko.lehtinen@assat.com

 

Tämän lomakkeen kautta pääsee ilmoittautumaan uutena pelaajana mukaan seuran Patajunnuliigaan.

 
Tietoa Patajunnuliigan toiminnasta tästä LINKISTÄ.
 
 
Yhteystiedot:
Jarkko Lehtinen
Taitovalmentaja
050 324 6413
jarkko.lehtinen@assat.com

Tämän lomakkeen avulla pääset ilmoittamaan kiinnostuksesi jääkiekon erotuomarin tehtäviä kohtaan.

Tämän lomakkeen avulla uudet seuraan tulevat pelaajat ikäluokista U20-U10 ilmoittautuvat kaudelle 2023-24. Yli 18-vuotiaat voivat itse täyttää lomakkeen ja hyväksyä ilmoittautumisehdot. Alle 18-vuotiaiden ilmoittautumisen pitää tehdä pelaajan vanhempi.
 
Ilmoittautumisvahvistus lähetetään pelaajan vanhemmalle sähköpostitse.

Tämän lomakkeen avulla pääset ilmoittautumaan mukaan Pori-Liigaan pelaajaksi. Ilmoittautumisen jälkeen olemme teihin yhteydessä ja katsomme sinulle joukkueen, jossa pääset harrastamaan jääkiekkoa.

Special Hockey on erityislapsille ja -nuorille, sekä tytöille että pojille, suunnattua toimintaa, joka mahdollistaa upean harrastuksen jokaiselle.

Toimintaan voi osallistua kaiken tasoiset luistelijat. Toimintaan pääsemiseksi ei ole määritetty diagnoosirajoja, joten toimintaan voivat osallistua kaikki lapset ja nuoret. Mikäli lapsi tai nuori tarvitsee jäällä henkilökohtaista avustajaa, avustaja tulisi löytyä lapsen tai nuoren tukiverkostosta. Käytännön toiminnan toteuttamiseksi lapsella tai nuorella tulisi olla tapahtumissa paikalla oma vanhempi tai avustaja, avustamaan esimerkiksi luistimien sitomisessa. Mikäli lapsi tai nuori tarvitsee apuvälineitä toiminnan mahdollistamiseksi niin Astora Areenalta löytyy työnnettäviä ”kelkkoja”. Muut apuvälineet tulisi olla osallistujalla itsellään. Välineitä vuokraa mm. VAU ry.

Special Hockeyssa sisältö rakentuu hauskojen leikkien, kisojen ja pelien varaan.

Osallistujat ovat jäällä jaettuna kunkin luistelutaidon mukaisiin ryhmiin, jotta jokaiselle löytyy sopivan haastava ja mukava oppimisympäristö.

Toiminta kattaa harjoitukset syyskuun puolivälistä maaliskuun loppuun. Mahdollisiin peleihin valitaan pelaajat vastustajan ikähaarukan mukaisesti.

Kustannukset:

Toiminta on harrastajalle maksuton (sisältää jäävuorot, juniorikortin ja ohjauksen). Pelipaidasta ja muista mahdollisista tapahtumista aiheutuneet kustannukset laskutetaan erikseen.

Varusteet:

Pakolliset varusteet ovat luistimet, kaulasuoja, jääkiekkomaila ja ristikollinen jääkiekkokypärä. Lisäksi suosittelemme käytettäväksi polvisuojia.

 

PELIPASSI JA VAKUUTUS

Seura hankkii jokaiselle pelaajalle pelipassin. Jokaisen osallistujan / osallistujan vanhemman tulee huolehtia pelaajan vakuutuksista.

Toimintaan voi tulla mukaan koko kauden!

Pori Energia tarjoaa parempaa elämää myös Porin Ässissä. Maksuton luistelu- ja pelikoulu on suunnattu vuonna 2014 ja myöhemmin syntyneille lapsille. Toiminta käynnistyy Porin tekojääradalla marraskuussa, kun tekojäärata on käyttökunnossa. Koko talven ajan maanantaisin klo 18:00 – 19:00 järjestettävä luistelu- ja pelikoulu tarjoaa liikuntaa, ulkoilua ja yhdessäoloa koko perheelle, sillä luistelukoululaisten vanhemmat toimivat varsinkin alkutaipaleella luistelukoulun apuohjaajina.

Ennen ilmoittautumista rekisteröidytään SUOMISPORTIIN, jonka yhteydessä maksetaan 7€ rekisteröitymismaksu. Seuraksi valitaan Porin Ässät ry ja se sisältää vakuutuksen toimintaan.

Tervetuloa harjoittelemaan luistelua ja pelaamista osaavassa ohjauksessa ja turvallisessa ympäristössä!

Etsimme uusia valmentajia mukaan seuraamme eri ikäluokkien joukkuetoimintaan, ohjaajia luistelu- ja kiekkokouluihin sekä monipuolisen liikunnan ohjaamiseen.

Porin Ässät ry järjestää joukkuetoimintaa Astora Areenalla, Isomäki Areenalla ja harjoitusjäähallissa. Lisäksi järjestämme Porin ja Ulvilan esikoululaisille luistelukoulun Astora Areenalla, 3–10-vuotiaille lapsille luistelukoulun Tekojääradalla (marraskuun puolivälistä alkaen) ja alakoululaisille suunnattu luistelukerho Liisantorin Tekojäällä. Mukana toiminnassamme liikkuu kauden aikana yli tuhat eri ikäistä harrastajaa ja tämä mahdollistaa valmentajille omaan tasoon ja kiinnostukseen sopivan ryhmän löytymisen.

Toimintaamme kuuluu alle kouluikäisille suunnattu Liikkari – Lasten liikuntaleikkikoulu, alakouluikäisille suunnattu Sporttikerho, Pata temppukoulu, viidellä koululla pidettävä Pata on Valttia – monipuolisen liikunnan kerho sekä Harrastamisen Suomen mallin Parkour- ja Sporttijengi ”kerhot”

Tarjoamme valmentajille ja ohjaajille mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseään.

Pelaajan lopettaessa jääkiekon pelaamisen Porin Ässissä tulee hänen tehdä tämän lomakkeen avulla seuralle lopettamisilmoitus. Lomakkeella kysymme lopettamiseen vaikuttaneista syistä ja halukkuudesta osallistua lajin toimintaan jatkossa muissa tehtävissä.
Tämän lomakkeen avulla pääset ilmoittautumaan mukaan Porin Ässien syysloman Taito- ja Pelileireille. Mukaan ovat tervetulleita kaikki Satakunnan lapset, joilla syysloma on kyseisenä aikana.
 
Ensimmäisenä päivänä maanantaina leirillä on 2017-2019 syntyneet, hinta 59€
Seuraavina päivinä tiistai-keskiviikko on 2015-2016 syntyneet, hinta 99€
Seuraavina päivinä torstai-perjantai on 2012-2014 syntyneet, hinta 99€
 
Kaikki päivät kestävät klo 8-16 ja leirit pidetään Astora Areenalla.
 
Huom! Leiri maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.
Tämän lomakkeen avulla pääset ilmoittautumaan seuran jäseneksi. Jäsenmaksu 30€ maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.
Tämän lomakkeen avulla ilmoittaudutaan mukaan syksyn taito- ja pelijäätoimintaan, mikä käynnistyy syyskuun ensimmäisellä viikolla ja kestää jouluun asti. Harjoittelupaikkana toimii Astora Areena.
 
Toiminta maksaa 80€ ja se pitää maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä. 
 
Aikataulu
  • U10 harjoittelee aina maanantaisin klo 15-16
  • U14-U13 harjoittelee aina tiistaisin klo 15-16
  • U12-U11 harjoittelee aina torstaisin klo 15-16
  • Pelijää U14-U10 perjantaisin klo 15-16.

Tämän lomakkeen kautta pääset ilmoittautumaan toimihenkilöksi kaudelle 2023-24.

Seuran jokaisen toimihenkilön tulee ilmoittautua tämän lomakkeen avulla uudelle kaudelle ja tämän ilmoittautumisen pohjalta heille tehdään SJL:lle toimihenkilörekisteröinti.

Jokaisen toimihenkilön on oltava seurana jäsen ja seuran jäsenmaksu 30€ maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Tällä lomakkeella voit hakea tukea lapsesi jääkiekkoharrastukseen. Haku on tarkoitettu U9-U12 ikäluokille ja on voimassa 4.10.2023 saakka.

Tukisummat ovat U9-U10 / 200 € ja U11-U12 / 300 €. Päätökset tehdään marraskuussa. Tukien maksu tapahtuu joulukuussa.

Patalätkä on jääkiekon harrastetoimintaa 2006 - 2013 syntyneille pojille ja tytöille. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat pelata jääkiekkoa, mutta joilla ei välttämättä ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä harjoituksissa useita kertaa viikossa. Aikaisempaa kokemusta jääkiekosta ei tarvita. 
Mukaan toimintaan voi lähteä vaikka kesken kauden. 
Pelaajat harrastavat kahdessa ikäryhmässä: 2006 - 2009 syntyneet ja 2010 - 2013 syntyneet.

Tällä lomakkeella pääset tekemään hakemuksen varustepaketille. 

Grow the Game -kampanja on Bauerin ideoima ja sen tavoitteena on innostaa entistä enemmän harrastajia jääkiekon pariin iästä ja taustasta riippumatta. Bauer on valmistanut innovatiivisia jääkiekkovarusteita kuten mailoja, hanskoja, suojuksia ja kypäriä jo yli 80 vuoden ajan ja onkin näin ollen tärkeä kumppani myös XXL:lle. Vuonna 2021 XXL päätti liittyä mukaan Grow the Game -kampanjaan kasvattaakseen lajin tietoisuutta ja mahdollistaakseen lajin harrastamisen entistä useammalle.