Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksestasi Ässien U20 Akatemia-joukkueeseen kaudelle 2023-2024
Tämän lomakkeen avulla pääset ilmoittautumaan Porin Ässien maalivahtileirille. Leirin hinta 199€. Leiri tulee maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä.
Tällä lomakkeella voit ilmoittaa Suomisport ID:n.

Viikoittaisia tapahtumia ympäri vuoden tytöille tulee kaksi. Talvella ollaan kerran viikossa jäällä opettelemassa luistelua lauantaisin Astora Areenalla klo 10-11 ja torstaisin klo 17:00-18:00  Porin Lyseon salissa oppimassa leikkien sekä pallopelien kautta liikunnan perustaitoja.

Lisätietoja toiminnasta antaa:

Tomi Ruuhikorpi

040 7649 457

tomi.ruuhikorpi@fcjazz.com


Jarkko Lehtinen

050 3246 413

jarkko.lehtinen@assat.com

Perhelätkä on perheille suunnattu maksuton jäävuoro Porin tekojääradalla sunnuntaisin klo.9-10. Ensimmäinen Perhelätkä-tapahtuma järjestetään sunnuntaina 8.1.2023. Perhelätkässä ei ole ohjattua toimintaa vaan tarkoitus on, että perheet liikkuvat, leikkivät ja pelaavat yhdessä perheen ja muiden osallistujien kesken.

Lisätiedot:

Jarkko Lehtinen

050 324 6413

jarkko.lehtinen@assat.com

Tällä lomakkeella pääset tekemään hakemuksen varustepaketille. 

Grow the Game -kampanja on Bauerin ideoima ja sen tavoitteena on innostaa entistä enemmän harrastajia jääkiekon pariin iästä ja taustasta riippumatta. Bauer on valmistanut innovatiivisia jääkiekkovarusteita kuten mailoja, hanskoja, suojuksia ja kypäriä jo yli 80 vuoden ajan ja onkin näin ollen tärkeä kumppani myös XXL:lle. Vuonna 2021 XXL päätti liittyä mukaan Grow the Game -kampanjaan kasvattaakseen lajin tietoisuutta ja mahdollistaakseen lajin harrastamisen entistä useammalle.

Tämän lomakkeen avulla ilmoittaudutaan mukaan kevään taito- ja pelijäätoimintaan, mikä käynnistyy 9.1.2023 ja kestää maaliskuun loppuun asti. Harjoittelupaikkana toimii Astora Areena. Pelaajat saavat osallistua myös vanhemman tai nuoremman ryhmän toimintaan toisena päivänä.

Toiminta maksaa 80€ ja se pitää maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä. 

Aikataulu
  • U13-U14 harjoittelee aina maanantaisin klo 15-16
  • U11-U12 harjoittelee aina tiistaisin klo 15-16
  • U9-U10 harjoittelee aina keskiviikkoisin klo 15-16
Tämän lomakkeen avulla voit osallistua Ässien junioreiden Kunniakirja-kampanjaan. 

Kunniakirjan hinta laskutetaan osallistujalta (yritys tai henkilö) ilmoittautumisen jälkeen.

Kunniakirja lähetetään postitse ilmoittamaanne osoitteeseen.

Ilmoittautumisen jälkeen teidät lisätään mukaan kampanjan osallistujalistaan junioreiden nettisivuille osioon Kunniakirja-kampanja: Porin Ässät ry - Kunniakirja-kampanja (porinassat.fi)
Tämän lomakkeen avulla pääset ilmoittautumaan seuran jäseneksi. Jäsenmaksu 30€ maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.
Lomakkeen avulla ilmoittaudutaan seuran maalivahtijäätoimintaan.
Patalätkä on jääkiekon harrastetoimintaa 2006 - 2013 syntyneille pojille ja tytöille. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat pelata jääkiekkoa, mutta joilla ei välttämättä ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä harjoituksissa useita kertaa viikossa. Aikaisempaa kokemusta jääkiekosta ei tarvita. 
Mukaan toimintaan voi lähteä vaikka kesken kauden. 
Pelaajat harrastavat kahdessa ikäryhmässä: 2006 - 2009 syntyneet ja 2010 - 2013 syntyneet.
Tämän lomakkeen kautta pääsee ilmoittautumaan uutena pelaajana mukaan seuran Patajunnuliigaan.

Tietoa Patajunnuliigan toiminnasta tästä LINKISTÄ.

Yhteystiedot:
Jarkko Lehtinen
Taitovalmentaja
050 324 6413
jarkko.lehtinen@assat.com
Tämän lomakkeen kautta pääset ilmoittautumaan toimihenkilöksi kaudelle 2022-23. Seuran jäsenmaksu 30€ maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.
Pelaajan lopettaessa jääkiekon pelaamisen Porin Ässissä tulee hänen tehdä tämän lomakkeen avulla seuralle lopettamisilmoitus. Lomakkeella kysymme lopettamiseen vaikuttaneista syistä ja halukkuudesta osallistua lajin toimintaan jatkossa muissa tehtävissä.
Ilmoittaudu mukaan Porin Ässien Red Stars - Tyttökiekon toimintaan.

Toimintaan ovat tervetulleita kaikki jääkiekosta innostuneet alle 10-vuotiaat tytöt.

Kysymyksien ilmaantuessa ota yhteyttä seuran taitovalmentaja Jarkko Lehtiseen joko puhelimitse 0503246413 tai sähköpostilla jarkko.lehtinen@assat.com.

Etsimme uusia valmentajia mukaan seuraamme eri ikäluokkien joukkuetoimintaan, ohjaajia luistelu- ja kiekkokouluihin sekä monipuolisen liikunnan ohjaamiseen.

Porin Ässät ry järjestää joukkuetoimintaa Astora Areenalla, Isomäki Areenalla ja harjoitusjäähallissa. Lisäksi järjestämme Porin ja Ulvilan esikoululaisille luistelukoulun Astora Areenalla, 3–10-vuotiaille lapsille luistelukoulun Tekojääradalla (marraskuun puolivälistä alkaen) ja alakoululaisille suunnattu luistelukerho Liisantorin Tekojäällä. Mukana toiminnassamme liikkuu kauden aikana yli tuhat eri ikäistä harrastajaa ja tämä mahdollistaa valmentajille omaan tasoon ja kiinnostukseen sopivan ryhmän löytymisen.

Toimintaamme kuuluu alle kouluikäisille suunnattu Liikkari – Lasten liikuntaleikkikoulu, alakouluikäisille suunnattu Sporttikerho, Pata temppukoulu, viidellä koululla pidettävä Pata on Valttia – monipuolisen liikunnan kerho sekä Harrastamisen Suomen mallin Parkour- ja Sporttijengi ”kerhot”

Tarjoamme valmentajille ja ohjaajille mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseään.

Pori Energia tarjoaa parempaa elämää myös Porin Ässissä. Maksuton luistelu- ja pelikoulu on suunnattu vuonna 2013 ja myöhemmin syntyneille lapsille. Toiminta käynnistyy Porin tekojääradalla marraskuussa, kun tekojäärata on käyttökunnossa. Koko talven ajan maanantaisin klo 18:00 – 19:00 järjestettävä luistelu- ja pelikoulu tarjoaa liikuntaa, ulkoilua ja yhdessäoloa koko perheelle, sillä luistelukoululaisten vanhemmat toimivat varsinkin alkutaipaleella luistelukoulun apuohjaajina.

Ennen ilmoittautumista rekisteröidytään SUOMISPORTIIN, jonka yhteydessä maksetaan 3€ rekisteröitymismaksu. Seuraksi valitaan Porin Ässät ry. Maksu sisältää vakuutuksen toimintaan.

Tervetuloa harjoittelemaan luistelua ja pelaamista osaavassa ohjauksessa ja turvallisessa ympäristössä!

Tämän lomakkeen avulla pääset ilmoittautumaan mukaan Porin Ässien kesän taito- ja pelileirille.

Tervetuloa mukaan!
Tämän lomakkeen avulla pääset ilmoittautumaan mukaan Porin Ässien kesän taito- ja pelileirille.

Tervetuloa mukaan!
Tämän lomakkeen avulla joukkueiden pelaajat ilmoittautuvat kaudelle 2022-23. Yli 18-vuotiaat voivat itse täyttää lomakkeen ja hyväksyä ilmoittautumisehdot. Alle 18-vuotiaiden ilmoittautumisen pitää tehdä pelaajan vanhempi.

Ilmoittautumisvahvistus lähetetään pelaajan vanhemmalle sähköpostitse.

Special Hockey on erityislapsille ja -nuorille, sekä tytöille että pojille, suunnattua toimintaa, joka mahdollistaa upean harrastuksen jokaiselle.

Toimintaan voi osallistua kaiken tasoiset luistelijat. Toimintaan pääsemiseksi ei ole määritetty diagnoosirajoja, joten toimintaan voivat osallistua kaikki lapset ja nuoret. Mikäli lapsi tai nuori tarvitsee jäällä henkilökohtaista avustajaa, avustaja tulisi löytyä lapsen tai nuoren tukiverkostosta. Käytännön toiminnan toteuttamiseksi lapsella tai nuorella tulisi olla tapahtumissa paikalla oma vanhempi tai avustaja, avustamaan esimerkiksi luistimien sitomisessa. Mikäli lapsi tai nuori tarvitsee apuvälineitä toiminnan mahdollistamiseksi niin Astora Areenalta löytyy työnnettäviä ”kelkkoja”. Muut apuvälineet tulisi olla osallistujalla itsellään. Välineitä vuokraa mm. VAU ry.

Special Hockeyssa sisältö rakentuu hauskojen leikkien, kisojen ja pelien varaan.

Osallistujat ovat jäällä jaettuna kunkin luistelutaidon mukaisiin ryhmiin, jotta jokaiselle löytyy sopivan haastava ja mukava oppimisympäristö.

Kustannukset:

Toiminta on harrastajalle maksuton (sisältää jäävuorot, juniorikortin ja ohjauksen). Pelipaidasta ja muista mahdollisista tapahtumista aiheutuneet kustannukset laskutetaan erikseen.

Varusteet:

Pakolliset varusteet ovat luistimet, kaulasuoja, jääkiekkomaila ja ristikollinen jääkiekkokypärä. Lisäksi suosittelemme käytettäväksi polvisuojia.

PELIPASSI JA VAKUUTUS

Seura hankkii jokaiselle pelaajalle pelipassin. Jokaisen osallistujan / osallistujan vanhemman tulee huolehtia pelaajan vakuutuksista.

Toimintaan voi tulla mukaan koko kauden!