PATAJUNNULIIGA - MUKAAN VOIT TULLA KOKO KAUDEN AJAN

Porin Ässien Patajunnuliiga on pienille jääkiekkoilijan aluille (v. 2014 syntyneet ja nuoremmat) suunnattu vauhdikkaan harrastuksen aloitusvaihe, jossa opitaan leikkien ja pelien avulla pitämällä hauskaa. Patajunnuliigan toimintakausi alkaa elokuussa ja loppuu maaliskuuhun.

Patajunnuliigassa pelaa kuusi joukkuetta. Ryhmät on nimetty seuraavasti: Chicago, Detroit, Minnesota, Montreal, Toronto ja tyttöjoukkue Red Stars. Joukkueet harjoittelevat kauden aikana sekä yhdessä että erikseen ja myös ikäluokittain. Jokaisessa jäätapahtumassa lapset jaetaan oman tason mukaisiin ryhmiin, jotta jokainen pelaaja saa haasteita omalla tasollaan. Kauden aikana järjestettäviin turnauksiin osallistuvat myös Ässien yhteistyöseurojen joukkueet.

Harjoittelua on porrastetusti ikäluokkien mukaisesti. Patajunnuliigan joukkueissa on eri ikäluokkien pelaajia ja näiden joukkueiden harjoittelu painottuu viikonloppuihin. Poikkeuksena on kuukauden viimeinen viikonloppu, jolloin harjoitellaan ikäluokkina. Arkena ikäluokilla on lisäjäämahdollisuus niin että vanhimmalla ikäluokalla on toimintakauden ajan kerran viikossa on harjoitus, tekojääkauden ajan toiseksi vanhimmalla ikäluokalla on oma tekojääkaukaloharjoitus ja nuoremmilla on oma pelijää tekojäällä samaan aikaan luistelu- ja pelikoulun kanssa.

Pelaamista tulee pelaajille Patajunnuliigan turnauksien kautta, joita järjestetään Porissa ja Porin lähialueilla. Turnauksia tulee kauden aikana kymmenkunta, joissa lapset jaetaan pääosin ikäluokkien mukaisesti joukkueen sisällä peliryhmiin. Pelit pelataan 3v3 pienaluepeleinä, joita tulee turnauksen aikana 3-4. Näiden pelien lisäksi kahdella vanhemmalla ikäluokalla omia pelitapahtumia.

VARUSTEET:

Pakolliset varusteet jäälle tullessa on ristikolla varustettu jääkiekkokypärä, kaulasuoja, polvisuojat, hanskat, maila ja luistimet. Jos ei ole vielä kaikkia varusteita, niin jokaisella Patajunnuliigan joukkueella on kahdet jääkiekkovarusteet (pois lukien ristikollinen kypärä, luistimet, alasuoja ja maila), joita voi lainata.

KAUSIMAKSUT

Patajunnukauden hinta määräytyy porrastetusti ikäluokan mukaan:

v. 2016 ja myöhemmin syntyneiden kausimaksu on 310€

v. 2015 syntyneiden kausimaksu on 340€

v. 2014 syntyneiden kausimaksu on 390€

Kausimaksu pitää sisällään mm. harjoittelun, turnaukset sekä sisäänpääsyn Ässien liigaotteluihin oikeuttavan juniorikortin. Kausimaksu maksetaan erikseen lähetettävällä laskulla kahdessa erässä, joista toinen laskutetaan kauden alussa ja toinen kauden puolessa välissä.

Jokaisen osallistujan / osallistujan vanhemman tulee hankkia lapsipelipassi. TÄSTÄ pääsee näkemään pelipassiluokat. Lapsipelipassi maksaa 18 € sisältäen vakuutuksen. Vakuutuksen osuus on 10 €. Jokainen vanhempi vastaa itse pelaajan vakuutuksesta, joka kattaa mahdolliset vahingot ja tapaturmat. Tästä LINKISTÄ pääset hankkimaan lapsipelipassin. Vanhemman / huoltajan pitää ensin rekisteröityä suomisportiin ennen kuin pääsee ostamaan seurapassia ja vakuutusta.

Patajunnuliiga-asioissa seuran yhteyshenkilönä toimii:

Juha Virtanen

Junioripäällikkö