Special Hockey on erityislapsille ja -nuorille, sekä tytöille että pojille, suunnattua toimintaa, joka mahdollistaa upean harrastuksen jokaiselle.

Toimintaan voi osallistua kaiken tasoiset luistelijat. Toimintaan pääsemiseksi ei ole määritetty diagnoosirajoja, joten toimintaan voivat osallistua kaikki lapset ja nuoret. Mikäli lapsi tai nuori tarvitsee jäällä henkilökohtaista avustajaa, avustaja tulisi löytyä lapsen tai nuoren tukiverkostosta. Käytännön toiminnan toteuttamiseksi lapsella tai nuorella tulisi olla tapahtumissa paikalla oma vanhempi tai avustaja, avustamaan esimerkiksi luistimien sitomisessa. Mikäli lapsi tai nuori tarvitsee apuvälineitä toiminnan mahdollistamiseksi niin Astora Areenalta löytyy työnnettäviä ”kelkkoja”. Muut apuvälineet tulisi olla osallistujalla itsellään. Välineitä vuokraa mm. VAU ry.

Harjoitukset ovat pääasiassa 18.9.2021 alkaen lauantaisin klo. 11.00–12.00 Astora Areenalla. Special Hockeyssa sisältö rakentuu hauskojen leikkien, kisojen ja pelien varaan.

Osallistujat ovat jäällä jaettuna kunkin luistelutaidon mukaisiin ryhmiin, jotta jokaiselle löytyy sopivan haastava ja mukava oppimisympäristö.

Kustannukset:

Kausimaksu on 100 € (sisältää jäävuorot, juniorikortin ja ohjauksen, sekä pelipaidan ensimmäisellä kaudella)

Varusteet:

Pakolliset varusteet ovat luistimet, kaulasuoja, jääkiekkomaila ja ristikollinen jääkiekkokypärä. Lisäksi suosittelemme käytettäväksi polvisuojia.

PELIPASSI JA VAKUUTUS

Seura hankkii jokaiselle pelaajalle pelipassin. Jokaisen osallistujan / osallistujan vanhemman tulee huolehtia pelaajan vakuutuksista.

Toimintaan voi tulla mukaan koko kauden!

Joukkueen Vastuuvalmentajana toimii Ismo Läntinen