Uusi vuosi, uusi harrastus - Tervetuloa Perheeseen
Julkaistu: 12.01.2022 13.43

Uusi vuosi, uusi harrastus - Tervetuloa Perheeseen

UUSI VUOSI, UUSI HARRASTUS – TERVETULOA PATAPERHEESEEN

Uusi vuosi vaihtui ja samalla käynnistyi kevätkausi 2022. Toiminnassamme on erilaisia harrastusvaihtoehtoja eri ikäisille ja mukaan voi liittyä hyvin myös tässä vaiheessa kautta. Alta pääset lukemaan eri vaihtoehdoista. Tule mukaan perheeseen!

Patajunnuliiga

2013 ja myöhemmin syntyneille suunnattu vauhdikkaan harrastuksen aloitusvaihe, jossa opetellaan jääkiekon perusteita innostavassa ilmapiirissä. Mukaan voi liittyä missä vaiheessa kautta tahansa.

Ilmoittaudu mukaan!

Red Stars – Tyttökiekko

Red Stars - tyttökiekko on suunnattu alle 10-vuotiaille tytöille. Tyttökiekon toiminta on osa Patajunnuliigaa ja sen toiminta perustuu lajiin innostumiseen sekä lajin alkeiden oppimiseen. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki jääkiekosta kiinnostuneet tytöt.

Ilmoittaudu mukaan!

Luistelukoulu

2012 ja myöhemmin syntyneille suunnattu maksuton luistelukoulu, jossa opetellaan luistelun perustaitoja innostavien leikkien ja pelien kautta.

Ilmoittaudu mukaan!

Tyttöjen jääliikuntakerho

Porin Ässien järjestämä tytöille suunnattu jääliikuntakerho rakentuu hauskojen leikkien ja pelien ympärille. Kerho on suunnattu 4-10 vuotiaille tytöille, jotka pystyvät toimimaan jäällä itsenäisesti ilman omaa vanhempaa.

Ilmoittaudu mukaan!

Patalätkä

Matalan kynnyksen harrastustoimintaa 2006 ja myöhemmin syntyneille tytöille ja pojille. Aikaisempaa kiekkokokemusta ei tarvita. Mukaan voi liittyä missä vaiheessa kautta tahansa.

Ilmoittaudu mukaan!

Special Hockey

Erityislapsille ja nuorille suunnattu matalan kynnyksen harrastustoimintaa. Jääkiekon taitoja opetellaan oman tason mukaisissa ryhmissä. Mukaan voi liittyä missä vaiheessa kautta tahansa.

Ilmoittaudu mukaan!

Hippo-perheliikkari

2–3-vuotiaille yhdessä oman vanhemman kanssa ohjattua monipuolista liikuntaa kerran viikossa. ohjaajana valtakunnallisen liikuntaleikkikoulu-koulutuksen saanut ohjaaja. Mukaan voi liittyä missä vaiheessa kautta tahansa.

Ilmoittaudu mukaan!

Hippo-liikkari

4–6-vuotiaille suunnattua monipuolisen liikunnan kerho kerran viikossa. ohjaajana valtakunnallisen liikuntaleikkikoulu-koulutuksen saanut ohjaaja. Vanhempi mukana joka neljäs viikko. Mukaan voi liittyä missä vaiheessa kautta tahansa.

Ilmoittaudu mukaan!

Gold Stars – Naisten kiekkokoulu

Naisten kiekkokoulu on jääkiekon matalan kynnyksen harrastetoimintaa yli 13–vuotiaille. Aikaisempaa kiekkokokemusta ei tarvitse olla. Harjoitukset sisältävät luistelutekniikkaa, kiekonkäsittelyä, jääkiekon sääntöjä ja tietysti pelaamista.

Ilmoittaudu mukaan!

Poriliiga – Aikuisten harrastesarja

Pori-liiga on Porin Ässien organisoima jääkiekon harrastesarja aikuisille, jossa aiemmalla pelikokemuksella ei ole merkitystä.

Ilmoittaudu mukaan!

Erotuomaritoiminta

Jääkiekkotuomarina voit harrastaa jääkiekkoa vastuullisessa ja tärkeässä tehtävässä. Voit halutessasi ja kehittyessäsi pyrkiä kilpatuomarin uralle, saat hyvää liikuntaa, saat rahallista korvausta harrastuksestasi ja olet osa hyvähenkistä ja tiivistä tuomarijoukkuetta.

Lisätietoja antaa Ville Ahokas, ville.ahokas@porinjaakiekkoerotuomarit.fi ja 044 0783 909